Teiden kunnossapitoa ammattitaidolla Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy:ltä saat teiden kunnossapitoa vankalla ammattitaidolla itäisellä Uudellamaalla. Tarjoamme apua sekä kesän että talven vaihteleviin tarpeisiin. Kesäkaudella esimerkiksi tasoitamme teiden kuopat ja talvella pidämme huolta teiden turvallisuudesta auraamalla, hiekoittamalla ja poistamalla polanteita.

Erikoisalana teiden kunnossapito

Yrityksemme erikoisalaa ovat teiden kunnossapito ja kiinteistöhoito. Pidämme tiet kunnossa niin kesällä kuin talvellakin. Kesäaikaan palveluihimme kuuluvat esimerkiksi teiden tasoittamiset ja hiekkateiden suolaukset. Talvisin auraamme, hiekoitamme ja poistamme polanteita.

 

Meillä on uudenaikainen kalusto ja riittävästi myös varakoneita, joten voimme taata sen, että työt hoituvat ripeästi kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – annamme sen mielellämme kerralla koko kaudeksi.

Teiden tasoitukset

Teiden kunnossapidon avulla varmistamme teiden turvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden. Saat meiltä esimerkiksi lanaukset, eli poistamme tiehen ilmestyneet epätasaisuudet, kuten kuopat ja urat. Lanauksen avulla tiestä tulee miellyttävämpi ja turvallisempi ajaa. Samalla se auttaa parantamaan sadeveden poistumista, mikä puolestaan estää tien rakenteiden vaurioitumista.

 

Tuomme osaavat tekijämme ja kalustomme mielellämme avuksesi. Ota yhteyttä!

Työt talvikaudella

Huolehdimme teiden kunnossapidosta talvikaudella tarpeidesi ja kelin mukaan. Auraamme tiet ja piha-alueet nopeasti, jotta niillä pääsee liikkumaan sankemmankin pyryn jälkeen. Hiekoitamme paikat, joissa on liukastumisen vaara. Tällaisiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi ovien edustat, jyrkät mäet sekä teiden ja katujen risteysalueet. Lisäksi poistamme polanteita, eli raspaamme teitä ja piha-alueita, jotta ne ovat tasaisemmat ja turvallisemmat kulkea.

 

Voit sopia kanssamme myös lumien siirroista ja kuljetuksista pois teiden varsilta ja pihoilta. Tällöin viemme lumet esimerkiksi virallisille lumen vastaanottopaikoille.