Kiinteistöhoitoa osaavin ottein Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy tekee kiinteistöhoitoa osaavin ottein itäisellä Uudellamaalla. Varmistamme, että piha-alueet ovat siistissä kunnossa. Lisäksi saat meiltä parvekelasien pesut.

Kiinteistön pihan hoitotyöt

Kiinteistön omistaja tai haltija vastaa kiinteistön piha-alueista sekä niiden siisteydestä ja turvallisuudesta. Käytännön töistä huolehtii usein esimerkiksi kiinteistöhuoltoyhtiö. Oletko löytänyt kiinteistöhuoltoyhtiön, jonka palveluihin olet tyytyväinen? Haluaisitko meiltä tarjouksen ripeästä ja huolellisesta palvelusta?

 

Kun annat kiinteistöhoidon käsiimme, voit luottaa siihen, että työt tulevat tehtyä sopimuksen mukaan ja jopa ennakoiden. Leikkaamme nurmikot, trimmeröimme, poistamme sammaleen, kitkemme rikkaruohot ja siivoamme roskat pois. Poistamme rikkaruohot ekologisesti kotimaisen Eco Weedkiller Pro 20 -kuumavesilaitteen avulla. Talvella huolehdimme pihan lumitöistä ja hiekoituksesta. Tavoitat meidät aina helposti, ja kommunikointi kanssamme on mutkatonta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. 

Lumityöt ja liukkauden torjunta

Talvella lumi ja jää tuovat omat haasteensa pihan turvallisuudelle. Talvella kunnossapitoon on kiinnitettävä jopa korostunutta huomiota, jotta erilaiset vahingot ja vaaratilanteet saadaan vältettyä. Jos pihalla sattuu vahinko, taloyhtiön on kyettävä osoittamaan, että talvikunnossapito on hoidettu huolellisesti.

 

Kokeneina tekijöinä auraamme ja hiekoitamme pihat, pihatiet ja esimerkiksi pysäköintialueet osaavin ottein. Poistamme lumet lähtökohtaisesti koneellisesti, mutta tarvittaessa tartumme myös lapioon. Seuraamme säätilanteen kehittymistä jatkuvasti, joten olemme apunasi nopeasti, kun pyryttää. Tutustu tarkemmin talvikunnossapidon palveluihimme ja ota yhteyttä!

Parvekelasien pesut

Kun taloyhtiö on asennuttanut parvekelasit joko rakennusvaiheessa tai myöhemmin, myös kunnossapitovastuu niistä kuulu taloyhtiölle. Jos puolestaan osakas on asennuttanut lasituksen omalla kustannuksellaan, vastaa hän lasien huollosta.

Voit tilata meiltä parvekelasien pesut vaikka koko taloyhtiölle kerralla. Tuomme paikalle osaavat tekijät ja laadukkaat välineet, joiden avulla saamme puhdasta jälkeä ripeästi. Pesemme lasit sekä sisä- että ulkopuolelta turvallisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!