Koneurakointia teillä ja pihoilla Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy tarjoaa monipuoliset koneurakoinnin palvelut tehokkaalla kalustolla itäisellä Uudellamaalla. Saat meiltä kaikki pihoilla ja teillä tarvittavat kaivutyöt ja maansiirrot. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolista koneurakoinnin palvelua

Koneurakointi on olennainen osa monenlaisia rakennus- ja infraprojekteja, kuten asuinrakennusten, teollisuuslaitosten, liikenneväylien ja viheralueiden rakentamista. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta kaikenlaisiin koneurakoinnin töihin. Palvelumme kattaa muun muassa teiden lanaukset, maansiirrot, kaivutyöt ja lumityöt.

 

Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Pystymme hoitamaan sekä pienet että suuret urakat ja urakkakokonaisuudet. Tutustu myös teiden kunnossapidon, aurauksen, kiinteistöhoidon ja viheralueiden hoidon palveluihimme.

Teiden pohjatöiden ja kunnossapidon osaamista

Teiden pohjatyöt vaikuttavat teiden käyttöikään ja turvallisuuteen. Työt onkin syytä antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Saat meiltä kaikki teiden rakentamisessa tarvitsemasi kaivu- ja maansiirtotyöt. Huolehdimme maan poistosta, maa-ainesten siirroista ja lanauksesta, jotta pohja on valmis päällystemateriaalin laittamista varten.

 

Hoidamme myös valmiiden teiden kunnossapidon sekä kesä- että talvikaudella. Kesäaikaan tasoitamme tiehen ilmestyneet kuopat ja suolaamme hiekkateitä, jotta ne pölyävät vähemmän. Talvella auraamme, hiekoitamme ja poistamme polanteita. Tutustu tarkemmin kunnossapidon palveluihimme!

Uudenaikainen kalusto

Meiltä löytyy uudenaikainen kalusto. Raskas kalustomme on pääosin kotimaista. Osaamisemme ja kalustomme ansiosta pystymme ottamaan vastaan monenlaiset urakat pienistä suuriin.

 

Tutustu tarkemmin kalustoomme ja ota yhteyttä!