Julkisten alueiden hoitoa kokemuksella Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy tekee julkisten alueiden hoitoa kokemuksella itäisellä Uudellamaalla. Pidämme huolen siitä, että puistot ja muut viheralueet pysyvät kunnossa. Työtehtävämme riippuvat vuodenajasta, ja räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidesi mukaan.

Huolenpitoa yhteisistä alueista

Pidämme huolta yhteisistä puistoista ja muista viheralueista. Työkohteisiimme kuuluvat esimerkiksi rakennetut puistot, leikkipaikat, katuviheralueet, julkisten rakennusten pihamaat, puistometsät, niityt ja maisemapellot.

 

Viheralueet ovat tärkeitä yleisen viihtyvyyden kannalta, ja monesti niiden epäsiisteys aiheuttaa tyytymättömyyttä ja johtaa siihen, että asukkaat ottavat yhteyttä esimerkiksi kunnan tai kaupungin asiakaspalveluun.

Tehtäviä vuodenajan mukaan

Palvelumme julkisten alueiden hoitamiseen kattavat kaikenlaiset siisteyden ja turvallisuuden ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten nurmikonleikkuun, sammaleen poistamisen, trimmeröinnin, kitkemisen ja siivoamisen. Viheralueiden hoidon tehtävät vaihtelevat luonnollisesti vuodenajan mukaan.

 

Keräämme esimerkiksi roskia ympäri vuoden, ja siistimme pensaita, kun ne alkavat muodostaa näköesteitä liikennealueilla. Keväällä työskentelemme kesäkukkien istutusten parissa ja kesällä lannoitamme ja kastelemme istutuksia. Syksyllä laitamme kukkasipulit maahan ja istutamme syyskukat kesäkukkien tilalle. Syksyllä myös esimerkiksi poistamme pudonneet lehdet maasta. Nurmikon leikkuu ja trimmeröinti jatkuvat koko kesäkauden tarpeen mukaan.

 

Tutustu myös talven palveluihimme. Auraamme piha- ja tiealueet, hiekoitamme tarvittavat kohteet liukkauden estämiseksi ja kuljetamme lumet pois.

Uudenaikaiset, hiljaiset koneet

Käytössämme on uudenaikaisia koneita, sekä sähkö- että akkukäyttöisiä. Niiden avulla pystymme työskentelemään ekologisesti ja melua aiheuttamatta. Näin puistojen ja viheralueiden käyttäjät – asukkaat ja matkailijat – voivat nauttia ulkona olosta ilman häiriötä. 

 

Monet julkisen sektorin toimijat Uudellamaalla ovat jo löytäneet palvelumme ja olleet siihen tyytyväisiä. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen.

Ekologista ja turvallista rikkaruohojen poistoa

Käytämme rikkaruohojen poistamiseen kotimaisia Eco Weedkiller Pro 20 -kuumavesilaitteita. Niiden avulla pystymme poistamaan haittakasvit ekologisesti ja turvallisesti kuuman veden avulla. Kuuma vesi tehoaa kaikkiin kasveihin, esimerkiksi voikukkaan ja sammaleeseen sekä erilaisiin vieraslajeihin.

Haittakasvien poisto ekologisesti on tärkeää ympäristön kestävän kehityksen ja säilyvyyden vuoksi. Haitallisten kemikaalien sijaan suositellaan luonnonmukaisia menetelmiä, joiden ansiosta voidaan vähentää haittakasvien vaikutusta ekosysteemiin ja suojella alkuperäistä kasvillisuutta. Samalla edistetään luonnon biologista monimuotoisuutta. Ekologisesti vastuullinen haittakasvien poisto auttaa ylläpitämään tasapainoista ja kestävää ympäristöä myös tuleville sukupolville.