Graffitien poisto ekologisesti Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy hoitaa graffitien poiston ekologisesti itäisellä Uudellamaalla. Avullamme saat kiinteistösi jälleen siistiin kuntoon ja ehkäiset uusia töhryjä jo ennalta. Sekä asukkaat että esimerkiksi kiinteistössä vierailevat kiittävät.

Graffitien poisto painepesurilla

Poistamme graffitit tehokkaasti ja ekologisesti kuumavesipainepesurilla. Käytämme apunamme vain ympäristöystävällisiä pesuaineita.

 

Käytössämme on graffitien poistoon hyvin sopiva, liikuteltava kalusto, jonka avulla pesut onnistuvat ilman sähkö- tai vesiliitäntää. Vesi kulkee mukanamme tankeissa.

 

Graffitien poiston ohella saat meiltä muutkin kiinteistösi siisteyttä ylläpitävät palvelut. Tutustu ja ota yhteyttä – annamme mielellämme tarjouksen!

Suojaus on parasta ennaltaehkäisyä

Graffiteja voi ehkäistä suojaamalla seinät ja pinnat etukäteen. Tarjolla on erilaisia suojapinnoitteita, ja me autamme löytämään niistä kiinteistöllesi sopivimman.

 

Käyttämämme suoja-aineet eivät muuta tai vahingoita suojattavaa pintaa tai heikennä sen hengittävyyttä. Suoja-aine toimii siten, että se imee graffitimaalin itseensä pohjamateriaalin sijaan, ja kun pinta pestään kuumavesipainepesurilla, suoja-aine sulaa pois yhdessä graffitien kanssa. Puhdistuksen jälkeen suojaus voidaan uusia. 

Miksi graffitit on hyvä poistaa?

Graffitit seinissä ja esimerkiksi roskakatoksissa vaikuttavat asumismukavuuteen: epäsiistillä pihalla on kurja olla. Lisäksi töhryt vetävät helposti uusia töhrijöitä puoleensa, ja ongelma saattaa pahentua, jos siihen ei tartuta nopeasti. Graffitit antavat myös epäsiistin ja välinpitämättömän vaikutelman koko taloyhtiöstä tai kiinteistöyhtiöstä. Pahimmillaan seurauksena voi olla vaikeus houkutella esimerkiksi asunnonostajia tai asiakkaita. 

 

Meidän avullamme pääset graffiteista nopeasti eroon! Teemme huolellista jälkeä asukkaita ja kiinteistön käyttäjiä mahdollisimman vähän häiriten. Ota yhteyttä!