Lumityöt teillä ja piha-alueilla Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Simeli Oy:ltä saat lumityöt, hiekoitukset ja polanteiden poistot teille ja kiinteistöjen pihoille erityisesti itäisen Uudenmaan alueella. Voit kysyä mahdollisuuksistamme työskennellä myös muualla Uudenmaan alueella. Saat meiltä myös muut kiinteistöhoidon palvelut saman katon alta, ja kesäaikaan urakoimme teiden kunnossapidon parissa. 

Kaikki tarvitsemasi lumityöt

Tarjoamme kattavaa kunnossapitoa talvikauden tarpeisiin. Auraamme kiinteistöjen pihat, pihatiet ja maantiet kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla. Poistamme polanteet ja hiekoitamme tarvittavat paikat, kuten ovien edustat ja risteysalueet. Pystymme hoitamaan myös lumenkuljetukset pihoilta ja teiden varsilta. Tällöin viemme lumet sopimuksen mukaan esimerkiksi virallisille lumien vastaanottopaikoille, eivätkä ne jää haittaamaan liikkumista tai näkyvyyttä piha- tai tiealueella.

 

Tarjoamme lumityöt sekä hiekoitukset ja polanteiden poistot etenkin itäisen Uudenmaan alueella esimerkiksi taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja tiekunnille. Sopimuksesta voimme työskennellä myös muualla Uudenmaan alueella. Räätälöimme mielellämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun – ota yhteyttä!

Ripeää lumenpoistoa

Voit sopia lumitöistä kanssamme koko kaudeksi tai pyytää meidät apuun kertaluonteisesti. Huomaa, että lumen tupruttaessa olemme todennäköisesti jo auraamassa teitä ja että palvelemme ensimmäisenä sopimusasiakkaitamme, joten nopeiten aurauksen saat kun sovit siitä ennakkoon koko kaudeksi.

 

Sopimusasiakkaanamme saat oman nimetyn työtekijän, jonka kanssa yhteydenpito onnistuu mutkattomasti. Tavoitat työntekijän tarvittaessa suorasta numerosta. Avullamme pääset lumesta varmasti ja ripeästi eroon.

Kunnossapitoa puolestasi

Pihan kunnossapidosta vastaa kiinteistön omistaja tai esimerkiksi omistajat yhdessä, kun asutaan vaikkapa kerrostaloyhtiössä. Käytännössä taloyhtiön pihan kunnossapito on usein ulkoistettu kiinteistöhuoltoyhtiölle, joka hoitaa pihan huoltotehtävät sopimuksen mukaan.


Meiltä voit tilata pihan talvityöt sekä muut kiinteistön piha-alueiden huollot. Huolehdimme puolestasi siitä, että piha-alue pysyy hyvässä kunnossa ja näyttää huolitellulta. Varmistamme myös sen, että pihalla on turvallista liikkua. Hoitamaton piha on turvallisuusriski, josta voi aiheutua vaaratilanteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavista palveluistamme!